Livrare

Top Image Bottom Image

Informatii despre livrarea:

Este foarte important pentru noi să le oferim clienților noștri cele mai eficiente și discrete modalități de livrare disponibile. Expedierea comenzilor pentru clienții noștri presupune livrarea acestora la timp cu un zâmbet pe buze și discreția cuvenită. Toate semințele sunt trimise din Magazinul nostru din Austria. Este esențial să ne furnizezi un nume și o adresă de livrare valide , altfel nu putem garanta că pachetul va fi livrat cu succes.

Suntem încântați să livrăm produsele noastre de calitate în multe țări din întreaga lume. Înainte de a comanda, îți recomandăm să verifici dacă produsele selectate de tine și țara de livrare sunt incluse în următoarele informații privind livrarea. În prezent avem două modalități de livrare:

Livrare Urgent Cargus

  • Livrarea durează între 3 și 7 zile lucrătoare.
  • Livrăm doar către adrese private sau puncte de acces Urgent Cargus Nu ne vom asuma nicio responsabilitate dacă utilizezi cutii poștale, stații de ambalare, intermediari, companii de expediție mărfuri sau locuri publice generale ca adrese de livrare.
  • Informațiile privind urmărirea pachetului îți vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care ai plasat comanda odată ce coletul a fost expediat – verifică și mesajele spam.
  • Informații noi despre coletul tău nu vor fi disponibile până când acesta nu ajunge în țara de destinație. Uneori acest proces poate dura până la 7 zile lucrătoare.
  • Este necesar să semnezi pentru primirea coletului. Curierul va livra coletul la adresa ta de livrare, iar în cazul în care nu va răspunde nimeni, va lăsa o înștiințare. În anumite cazuri, curierul poate livra comanda în cutia poștală pentru a accelera procesul de livrare.
  • Nu este posibilă precizarea datei sau a orei exacte în cazul primei încercări de livrare. Curierul nu va suna pentru a verifica dacă ești sau nu acasă.
  • Partenerul nostru spaniol pentru livrări va trimite comanda în țara ta, însă livrarea finală va fi gestionată de către un serviciu de curierat local

 

Urgent Cargus (Standard Shipping)

  • Timpul și costul livrării se pot modifica în funcție de țara de destinație; informațiile vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii și de efectuarea plății.