Politica de retur

Top Image Bottom Image

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) returnarea produselor achizitionate online se face in maxim 14 zile, dar site-ul nostru vine in ajutorul clientilor cu prelungirea perioadei de returnare pana la 30 zile calendaristice.

Formularul de retur il regasiti in contul dumneavoastra de utilizator. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu. Daca nu aveti cont pe site-ul nostru trebuie se ne trimiteti pe email semintecanabis@gmail.com o solicitare de retur. In continutul email-ului treceti numarul facturii si data achizitionarii. Costul de returnare al produsului/produselor este suportat de catre firma noastra.

Daca nu aveti cont in site, va punem la dispozitie model de retragere pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Rambursarea banilor se va face integral intr-un cont bancar pe care il veti pune la dispozitie pe adresa de email semintecanabis@gmail.com. Datele necesare: iban si titular cont.

Daca produsul sau produsele au fost folosite sau prezinta urme de uzura, nemaiputand fi puse in vanzare ca si produse noi, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul dvs. Costul cu returnarea produsului/produselor ii revine cumparatorului.

Daca aveti neclaritati cu privire la politica de retur, ne puteti contacta la numarul de telefon +40752590700 sau pe adresa de e-mail semintecanabis@gmail.com

Va punem la dispozitie si telefonul ANPC: 0219551- Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Toate reglementarile se regasesc in Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si regimul juridic al contractelor la distanta.

www.semintecanabis.ro  partener DreamSeeds.ro

In catalogul nostru, poti gasi multe seminte de canabis Feminizate si Autoflower premiate si recunoscute la nivel mondial

Te rugam sa citesti si sa fi de acord cu Termenii si Conditile .