Despre Seminte Cannabis

Top Image Bottom Image

Seminte feminizate
seminte feminizate

          Cate seminte de Cannabis ai nevoie pentru a creste o planta?

Pentru a crește o planta de Cannabis aveți nevoie de semințe de marijuana de înaltă calitate. Dar de câte semințe ai nevoie pentru a crește o planta? Și apoi există întrebarea: câte plante de marijuana doriți să crească?

Acest lucru determină în cele din urmă câte semințe aveți nevoie. Pe baza dorințelor dvs., calculați numărul de semințe de marijuana de care aveți nevoie.

Utilizați tabelul: numărul de semințe de marijuana necesare pentru a crește.

De câte semințe ai nevoie pentru a crește o planta de cannabis?
Practic, aveți nevoie de o semință de canabis pe plantă de Marijuana. La urma urmei, dintr-o singură sămânță crește o singură plantă. Cu toate acestea, este posibil ca nu orice sămânță să germineze. La urma urmei, aveți de-a face cu un produs natural. Prin urmare, este recomandabil să aveți la îndemână o sămânță suplimentară.

Factori care determină numărul de semințe pe plantă
Deci, ce se întâmplă dacă intenționați să crească cinci plante și una sau mai multe semințe nu germinează? Atunci nu veți obține randamentul preconizat și va trebui să cumpărați din nou semințe. Prin urmare, este înțelept să folosiți mai multe semințe pe plantă.

Pentru a calcula exact câte semințe de canabis aveți nevoie, trebuie să țineți cont de doi factori determinanți:

Tipul de samanța
Rata germinarii

 

Tipul de samanta (regulat sau feminizat)
În acest blog, presupunem că cumpărați semințe de canabis pentru cultivarea canabisului. Pentru aceasta, puteți alege între semințe obișnuite sau semințe de canabis feminizate. Ambele tipuri diferă între ele și au o influență asupra rezultatului final. Diferențele sunt explicate mai jos.

Seminte obisnuite
Cu semințe obișnuite de canabis, genul plantei nu a fost încă stabilit. Atunci când alegeți semințe obișnuite, șansa ca semințele să se transforme într-o plantă feminină este de aproximativ 60%. Șansa ca sămânța să se transforme într-o plantă masculină este, prin urmare, de 40%. Și pentru că plantele masculine nu produc muguri (citiți: marijuana), aveți nevoie de mai multe semințe de marijuana pentru a crește șansa că veți crește în cele din urmă o plantă feminină.

Semințe feminizate
Cu semințele de canabis feminizate, nu aveți riscul unei plante masculine înflorite. Deoarece semințele femele produc 99,9% dintr-o plantă de buruieni femelă. Acesta este motivul pentru care majoritatea cultivatorilor aleg semințe feminizate sau semințe autoflorante

Semintele autoflorante sunt practic semințe feminizate, dar au avantajul că înfloresc automat (citiți mai multe despre diferența dintre semințele de canabis feminizate și semințele autoflorante). Cu toate acestea, semințele feminizate sunt mai scumpe decât semințele obișnuite. În funcție de bugetul dvs. și abilitățile de creștere, veți alege tipul de semințe de buruieni.

Rata germinarii
Pe lângă tipul de semințe de canabis, natura are întotdeauna o influență asupra procesului de germinare. La urma urmei, semințele de canabis sunt un produs natural și asta înseamnă că nu fiecare semință este viabilă și germinează.

Din experiență, știm că 93% din semințele de canabis cresc într-o plantă. Aceasta este, desigur, o rată de succes foarte mare, dar nu 100%. Deci va trebui să folosiți semințe suplimentare pentru a avea certitudinea de a deveni în cele din urmă o plantă de buruieni.

Prin urmare, vă sfătuim să luați în considerare un procent mediu de germinare de 90% la calcularea numărului de semințe de care aveți nevoie pentru cultivare. Acest lucru oferă doar puțină certitudine suplimentară.

Sfat de lectură: blogul nostru despre „Germinarea semințelor de marijuana” explică modul de optimizare a ratei de succes la 100%Câte semințe este nevoie pentru a crește buruiana?
Pe baza informațiilor de mai sus, este destul de ușor să calculați câte semințe aveți nevoie pentru a crește buruieni. Pentru confortul dvs., am plasat rezultatele în tabelul de mai jos.

Cate seminte este nevoie pentru a creste o planta de canabis
Pe baza informațiilor de mai sus, este destul de ușor să calculați câte semințe aveți nevoie pentru a crește buruieni. Pentru confortul dvs., am plasat rezultatele în tabelul de mai jos.

Plants you want to grow Regular seeds needed Feminized seeds needed
1 3 2
2 5 3
3 7 4
4 9 5
5 11 6
Seminte Regular Seminte feminizate

Cate plante de marijuana pot avea?
Câte plante de marijuana puteți crește diferă în funcție de țară. De asemenea, scopul este decisiv. Cultivați marijuana pentru uz propriu? Sau aveți intenția de a vinde buruieni? Este de uz medical?

Există o politica de tolerantă în Olanda, dar aceasta nu se aplică tuturor tarilor. Prin urmare, va recomandam să verificați legile in tara si sa va informati pentur a nu face ceva ilegal

 

Leave your reply

Your email address will not be published.