Top Image Bottom Image
mugur canabis

Semințele de canabis sunt, evident, parte integrantă a industriei buruienilor. Cu atât de mulți cultivatori din întreaga lume, aceștia au o cerere mai mare decât oricând. Ca rezultat, a apărut o rețea de comercianți cu amănuntul online și fizici pentru a satisface atât nevoile legale, cât și cele gri.

Dar cererea crescută și legalizarea schimbă afacerea cu semințe. Cum va evolua piața semințelor de canabis odată cu creșterea cererii și cu mai multe eforturi de legalizare?

Cele 3 tipuri principale de semințe de canabis.
Există o mare varietate în semințele de canabis. Mai exact, le puteți împărți în trei tipuri principale:

Regular: Acestea conțin atât plante masculine, cât și femei, ceea ce înseamnă că jumătate din plante nu vor înflori. Acest tip necesită mai multă lumină pentru a începe înflorirea.

Autoflorire: semințele autoflorante încep să înflorească imediat ce planta ajunge la maturitate.

Feminizate: semințe care produc doar partea de înflorire a plantei de canabis, adică partea feminină.

În afară de tipul de semințe, semințele diferă genetic. Aceasta înseamnă că crescătorii le-au transformat în pete distincte care pot produce o mare varietate de efecte. Aici se află adevărata valoare a semințelor de canabis.

De ce contează genetica.
Oricine a consumat vreodată canabis în oricare dintre formele sale știe că tulpina contează. Aceasta depășește sativa vs. indica. Tulpinile pot fi crescute pentru a produce o varietate de efecte și pentru a servi scopurilor care depășesc cu mult aroma. De exemplu:

Semințele de cânepă cu conținut ridicat de CBD sunt ideale pentru a crea ulei puternic de canabis.

Tulpinile pot fi crescute pentru tratarea durerii și alte scopuri medicale.

Plantele pot fi modificate genetic pentru producții mai scurte și mai bune.

Tipuri specifice de cânepă creează fibre mai puternice și mai durabile.

Nu numai că abilitatea de a crea produse cu profil distinct de aromă terpenică este o modalitate excelentă de a atrage consumatorii, dar genetica potrivită poate produce efecte foarte diferite, cu avantaje medicale și economice. Și cu cât piețele medicale și de agrement cresc, cu atât consumatorii sunt mai pretențioși în ceea ce privește produsele lor de buruieni și cu atât mai multă concurență este atunci când începe un dispensar de canabis sau un alt tip de afacere.

Cine vinde semințe de canabis.
Oricine poate vinde semințe de canabis, dar nu toți furnizorii sunt legali. Legile internaționale privind drogurile nu reglementează strict semințele de canabis, deoarece au o varietate de utilizări – hrana animalelor, producția de ulei, material de îmbrăcăminte – dar unele țări sunt mai stricte în ceea ce privește importul lor decât altele.

La fel ca vânzarea de echipamente de creștere, semințele de canabis sunt adiacente industriei buruienilor, dar nu strict separate de aceasta. Acest lucru face dificilă controlul sau chiar studierea pieței.

În legătură cu: Cânepa legală este plantată în moșia istorică a lui George Washington pentru prima dată în 200 de ani

Diferite tipuri de furnizori.
Potrivit unei lucrări științifice publicate de Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate, există trei componente diferite ale acestei afaceri:

1. Companii de semințe: Companiile de semințe produc semințele. Majoritatea se bazează pe Olanda sau Spania datorită legilor lor mai îngăduitoare. Conform cercetărilor ONU, există aproximativ 122 de companii de semințe la scară largă în Europa.

2. Crescătorii: tulpini de reproducător încrucișate pentru a crea altele noi. Pot lucra pentru companii de semințe sau pot efectua propriile experimente.

3. Revânzători: există mult mai mulți revânzători decât oricare dintre cele două categorii de mai sus. Revânzătorii vând adesea produse de la o varietate de companii și pot locui într-o zonă legală gri, oferind servicii și furnizorilor de buruieni de pe piața neagră.

Leave your reply

Your email address will not be published.