Seminte Cannabis AutoFlower

Top Image Bottom Image
Totul despre Semintele de Cannabis AutoFlower

*Semintele sunt oferite spre vanzare numai persoanelor majore (18+), sub forma de suveniruri colectionabile.  Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. Pachetele sunt sigilate si ambalate de producator in ambalajul original garantand astfel autenticitatea produselor.

Selecția noastră cuprinzătoare de Semințe de Canabis AutoFlower a fost cultivată cu experiență pentru a înflori, indiferent de ciclul luminii. Plantele de canabis autoflower au nevoie de mai puțin timp pentru a înflori și pot fi recoltate de mai multe ori pe sezon.

Ce sunt Semintele de Cannabis AutoFlower?

Semințele de Canabis Autoflower se dezvoltă în plante care înfloresc automat, făcându-le mai ușor de cultivat și mai prietenoase pentru începători.

În timp ce tulpinile fotoperioade necesită o schimbare a ciclului luminii pentru a induce înflorirea, plantele cu autoflorire pur și simplu trec de la sămânță la recoltare fără nicio intervenție necesară.

Semințele de buruieni autofloritoare conțin genetică de la Cannabis ruderalis, un subtip care provine din Rusia și din regiunile învecinate.

Pe lângă faptul că înfloresc automat, aceste plante au un ciclu de viață mult mai rapid, rezistă eficient dăunătorilor și bolilor și mențin o dimensiune mică și ascunsă.

seminte autoflower

Semintele autofloritoare sunt feminizate?

Da, semințele noastre autofloritoare sunt feminizate pentru a asigura plante exclusiv femele. Cu toate acestea, Semintele Autoflower diferă de genetica fotoperioadei.

În timp ce tulpinile feminizate fotoperioade necesită o schimbare a ciclului de lumină pentru a înflori, plantele cu autoflorire nu o fac.

 

Avantajele cultivarii Semintelor de Cannabis  AutoFlower

Semințele Autoflower de Marijuana oferă o serie de avantaje care le fac ideale pentru începători și îndrăgite de cultivatorii experimentați:

 • Genetică rezistentă: Semințele de Cannabis AutoFlower îngăduie erorile începătorilor și se ocupă de neglijență cu rezistență. În comparație cu tulpinile fotoperioade, acestea se ocupă de dăunători, boli și temperaturile fluctuante excepțional de bine.
 • Compact și ascuns: AutoFlower  sunt potrivite și pentru spații mici și închise, deoarece cresc de obicei până la 60-100 cm. Natura lor ascunsă le face ideale pentru cultivatorii care încearcă să păstreze un profil scăzut.
 • Recolte rapide: în medie, durează 8-10 săptămâni pentru ca semințele autofloritoare să ajungă la recoltare.
 • Această trăsătură permite, de asemenea, cultivatorilor să obțină recolte perpetue pe tot parcursul sezonului de vegetație.
  Infuzate cu genetică de top: semințele Autoflower oferă genetica soiurilor celebre fotoperioade într-un format ușor de cultivat și rapid. Crescătorii au încrucișat gene precum Skunk, OG Kush și Haze cu soiuri autofloritoare.
De ce sa alegeti Seminte de Cannabis Autoflower?

Mulți cultivatori fie încep cu semințe AutoFlower, fie trec la acestea, din cauza cât de ușor sunt de cultivat. Iată câteva motive pentru care cultivatorii aleg Semintele AutoFlower mai presus de orice altceva:

Întreținere redusă: cresc rapid, cu tulpină groasă și robuste. Vor fi acasă atât într-un cort de creștere premium, cât și într-un șanț parțial umbrit.
Mai puțin foame: au nevoie, de asemenea, de mai puțini nutrienți decât tulpina medie a fotoperioadei. Un amestec de ghiveci de bună calitate îi va ajuta să treacă prin ciclul lor de viață de 8-10 săptămâni, economisind cultivatorilor bani pe nutrienți și compost.
Convenabil: Dimensiunea lor mică înseamnă că tulpinile autofloritoare pot fi cultivate de cei cu spațiu limitat, ajungând la recoltare în câteva săptămâni. Sunt ideale pentru balcoane, terase și chiar pervazuri.

Cultivatorii nu sunt singurii care pot beneficia de semințele de Semintele Cannabis AutoFlower. De asemenea, fumătorii au multe de câștigat din aceste minuni rapide:

 • O mulțime de opțiuni de potență: Autoflowers vin în formate cu THC ridicat, THC mediu și THC scăzut, ceea ce le face o alegere excelentă pentru toate tipurile de fumători. Multe mașini de școală nouă prezintă, de asemenea, niveluri ridicate de CBD și alți canabinoizi.
 • Arome și efecte excepționale: Cu autoflorile, puteți experimenta profilurile de arome și efectele apreciate ale unora dintre cele mai clasice tulpini de canabis. Infuzându-le cu ruderalis pentru a asigura trăsătura de autoînflorire, crescătorii au creat semințe de autoflorire care aproape că nu se pot distinge de originalele fotoperioadei atunci când vine timpul să probeze florile

De ce fel de sol au nevoie semințele autoflower ?
Atunci când alegeți un pământ de ghiveci pentru plantele dvs., va trebui să alegeți un substrat ușor și aerisit, cu conținut scăzut de nutrienți.

Urmariti pamant pentru ghivece cu urmatorul raport de materiale:
 • 3 părți mușchi de turbă
 • 3 părți compost
 • 2 părți perlit
 • 1 parte vermiculit
  Canabisul autofloritor prosperă și în recipiente de creștere relativ mici. Folosiți amestecul de pământ pentru a umple un vas din material textil de 11 litri.

Puteți fie să semănați semințele direct în ghiveciul lor final, fie să transplantați răsaduri de 1-2 săptămâni dintr-o tavă de germinare în casa lor finală.

Cum sa cresti Seminte AutoFlower in interior

Cultivarea plantelor autofloritoare în interior oferă cultivatorilor mai mult control asupra factorilor precum lumina și apa.

Deoarece plantele AutoFlower nu răspund la lumină atunci când vine vorba de înflorire, cultivatorii pot alege să țină luminile aprinse oriunde între 18 și 24 de ore.

Un ciclu de lumină de 18-6 vă va asigura plantele cu toate nevoile lor de energie, economisind în același timp niște bani la factura de energie electrică.

Dacă costurile nu vă preocupă, menținerea luminilor aprinse timp de 20-24 de ore în fiecare zi pe parcursul ciclului de creștere ar putea duce la recolte mai mari și o creștere mai rapidă.

Cum sa cresti seminte autofloritoare in aer liber

Seminte AutoFlower Cannabis  sunt ușor de cultivat în aer liber în aproape orice perioadă a anului.

În timp ce tulpinile fotoperioade sunt datorate ciclului de lumină al anotimpurilor, mașinile își fac treaba lor. Le puteți semăna din februarie până în septembrie și vă așteptați la o recoltă, cu condiția să evitați orice risc de îngheț.

Vă recomandăm să semănați semințele în valuri la fiecare câteva săptămâni în timpul sezonului de creștere pentru o recoltă la fiecare două săptămâni.

Cultivarea în diferite zone ale grădinii tale te va ajuta, de asemenea, să înțelegi unde plantele tale de canabis funcționează cel mai bine și unde să-ți concentrezi eforturile anul viitor.

De ce fel de nutrienti au nevoie autoflorile?

Semintele AutoFlower  necesită mai puțini nutrienți decât omologii lor din fotoperioadă. Datorită dimensiunilor lor mai mici, au o cerere mai mică de minerale și elemente care ajută la crearea de energie, proteine și alte componente ale fiziologiei plantelor.

De regulă, vă sugerăm să utilizați jumătate din doza recomandată atunci când aplicați produse RQS, cum ar fi Easy Boost, Easy Grow și Easy Bloom.

De ce fel de apa au nevoie de tulpinile autofloritoare?

Plantele de cannabis autoflower necesită și soluții nutritive cu un pH de 6–7 (când sunt cultivate în sol). Utilizați un pH-metru pentru a vă măsura preparate și aplicați soluții de pH în sus sau în jos pentru a menține un nivel adecvat.

Când vine vorba de udare, ai nevoie să nu exagerați. Automobilele au un sistem radicular mai mic decât tulpinile fotoperioade și necesită mult mai puțină apă.

Asigurați-vă că mediul de creștere este complet uscat înainte de a uda; acest lucru va ajuta la prevenirea putregaiului și sufocării rădăcinilor.

In catalogul nostru, poti gasi multe seminte de canabis Feminizate si Autoflower premiate si recunoscute la nivel mondial

Te rugam sa citesti si sa fi de acord cu Termenii si Conditile .