Seminte Cannabis Feminizate

Top Image Bottom Image
     Alegeti produsul dorit din gama noastra larga de Seminte de Cannabis Feminizate

✔ Livrarea este Rapida si Garantată
✔ Germinația este Garantată
✔ Cea mai înalta Calitate Garantată

La Seminte Cannabis veți găsi o gamă largă de Seminte Feminizate. Vânzarea noastră de Semințe Feminizate este atent selectată. Sunteți garantat de cea mai înaltă calitate posibilă. Cumpărați Semințe Feminizate de Cannabis astăzi la SeminteCanabis.ro. Semințele tale vor fi livrate Rapid și Discret în cutia poștală sau prin Curier Rapid

De ce sa cumparati seminte feminizate?

Semințele de Canabis Feminizate sau semințele de Marijuna femele sunt cunoscute pentru randamentele lor garantate. Aceasta înseamnă că fiecare sămânță de canabis va crește într-o plantă cu muguri consumabili, ceea ce este în contrast cu semințele obișnuite care dezvoltă atât plante masculine, cât și femele.

Deoarece numai plantele feminine produc muguri, iar cele masculine nu, 95% dintre cultivatorii de canabis aleg să cumpere semințe feminizate. Citiți mai multe despre diferențele dintre semințele obișnuite și feminizate de canabis.

Avantajele si dezavantajele semintelor de cannabis feminizate

 Avantaje
✔ Randament garantat
✔ Mai puțin spațiu necesar pentru că nu trebuie să îndepărtați plantele masculi
✔ Mai puțin intensivă în muncă
✔ Plantele nu produc semințe. Doar muguri de fum
✔ Număr mare de soiuri, deci multă alegere în gust și efect.
✔ Disponibil și ca soi AutoFlower

Dezavantaje
✔ Prețurile sunt mai mari decât semințele obișnuite
✔ Perioada de creștere durează puțin mai mult decât semințele AutoFlower

Caracteristicile semintelor feminizate

După cum sugerează și numele, semințele de Marijuana Feminizate (sau semințele femele de canabis) sunt semințe care dezvoltă tulpini feminine care produc flori (muguri fumabili).

Cromozomii X si Y

Ca și în cazul oamenilor, cromozomii X și Y determină sexul. Semințele femele au doar cromozomi X. Din acest motiv, o plantă de canabis femelă crește în 99,9% din cazuri. „Feminizată” înseamnă așadar că sămânța a trecut prin procesul de feminizare pentru a crește doar o plantă femelă. Acest lucru face ca Semințele Feminizate să fie unice în comparație cu semințele obișnuite.

Pentru cine sunt potrivite semintele de cannabis feminizate?

Semințele de canabis feminizate sunt potrivite pentru:

Cultivatori incepatori si avansati

Cultivarea cu Semințe de Canabis Feminizate nu este foarte complicată. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie să verificați plantele pentru plante de Cannabis masculine care pot strica recolta. Mai mult, există și multe semințe de cannabis autoînfloritoare care fac procesul de creștere și mai ușor.

Recolta garantata

În calitate de cultivator, vrei în mod natural ca toate eforturile tale să fie răsplătite. De aceea, semințele feminizate de marijuana sunt o alegere populară printre cultivatori. Mai ales din cauza acestui randament garantat. Cu toate acestea, recoltele pe recoltă pot varia în funcție de soiul pe care îl cultivați.

Cultivare in interior si in aer liber

Majoritatea semințelor de canabis feminizate pot fi cultivate atât în ​​interior, cât și în exterior. Puteți citi mai multe despre caracteristicile unice pe fiecare pagină specifică de semințe.

Cultivatori care doresc o alegere enorma

Pentru că aveți semințe feminizate în toate tipurile și aromele, aveți o cantitate imensă de alegere. De exemplu, puteți alege dintre semințe cu un conținut ridicat de THC sau CBD. Și există o mulțime din care să alegeți când vine vorba de gust și miros. Din fericire, ceea ce semințele de buruieni feminine au toate în comun este că îți este garantată o recoltă reușită.

In catalogul nostru, poti gasi multe seminte de canabis Feminizate si Autoflower premiate si recunoscute la nivel mondial

Te rugam sa citesti si sa fi de acord cu Termenii si Conditile .