Totul despre Seminte Cannabis

Top Image Bottom Image

Ce sunt semintele de cannabis ?

Planta embrionară protejată de o coajă exterioară, formată atunci când polenul fertilizează planta feminină. Semințele de marijuana sunt gata să se planteze și să crească odată ce germinează cu succes sau după ce rădăcina a rupt semințele. Ele pot fi găsite în mai multe forme; regulat, feminizat și auto-înflorit. Cultivatorii casnici de canabis aleg adesea să cultive semințe feminizate pentru a se asigura că planta adultă va fi o femelă înflorită.

 

Plantele cultivate din semințe dezvoltă structuri radiculare mai puternice.

Am găsit o sămânță în buruiana mea.

seminte feminizate
Mai multe despre semințele de marijuana
Ca și în cazul tuturor angiospermelor sau plantelor cu flori, canabisul produce semințe care conțin toate informațiile genetice necesare pentru creștere și reproducere. Când se plantează o sămânță, traducerea acestui material genetic dictează fiecare caracteristică fizică unică pe care o va avea planta matură. Dacă acestea sunt trăsături de dorit, cum ar fi potența, mirosul, vigoarea etc., un crescător poate alege pentru acestea printr-un proces lung de stabilizare genetică de-a lungul generațiilor, ceea ce duce în cele din urmă la crearea unui soi sau a unei tulpini.
Anatomia unei semințe de canabis
Semințele de canabis au dimensiunea unui boabe de piper, de formă ovulară, și ascuțite la fiecare capăt cu o creastă care se traversează longitudinal pe o singură parte de la vârf la vârf. Această creastă se deschide în timpul germinării. Cealaltă parte opusă crestei este rotunjită. Corpul sămânței este maro, dar semințele subdezvoltate și nefertilizate pot avea o culoare alb murdar și sunt de obicei de dimensiuni mai mici.

 

Corpul unei semințe de marijuana este patat sau dungat, cel mai frecvent cu pete maro deschis, dar unele soiuri de canabis pot avea semne roșii sau galbene. Embrionii vegetali sunt conținuți în semințe și adăpostesc toate celulele care se vor diferenția în cele din urmă în frunze, rădăcini și tulpini. Embrionii, găsiți în organele de reproducere, sunt protejați de un plic exterior numit pericarp. Componentele cruciale ale embrionului vegetal sunt cotiledonele, primele frunze care apar din sămânță și radicula, care se dezvoltă în rădăcina primară. Odată ce semințele germinează și încep să crească într-o plantă matură, structurile speciale numite capace radiculare protejează vârfurile de creștere ale plantei.

Canabis fara seminte

Canabisul de astăzi pe piața comună nu conține semințe; practicile de cultivare care au răspândit acest lucru sunt înrădăcinate în concepte biologice fundamentale. Canabisul este o plantă dioică, ceea ce înseamnă că are organisme masculine și feminine separate, la fel ca oamenii. Dacă o plantă femelă se maturizează în prezența unei plante masculine, polenul de la mascul va fertiliza femela, iar bracteele sale vor conține semințe la sfârșitul ciclului de înflorire. Canabisul fără semințe este obișnuit chiar și în produsul provenit din cultivarea în aer liber produsă în masă, dar nu cu mult timp în urmă, acest lucru nu a fost cazul.

La jumătatea secolului al XX-lea, cultivatorii au descoperit că tăierea plantelor masculine imediat ce își prezintă trăsăturile sexate ar avea ca rezultat o cultură care conține exclusiv femele nefertilizate, producând flori de canabis mai mari în THC care nu necesită îndepărtarea semințelor înainte de fumat . Această canabis fără sămânță a fost numită de atunci sinsemilla, care se traduce prin „fără sămânță” în spaniolă. Este, de asemenea, scris în mod obișnuit sensimilla.

Cum se produc semintele de canabis

Producția de semințe de canabis începe cu bobul de polen al unei plante masculine. Din acest bob, crește un tub de polen, producând celule generative masculine care se dispersează sub formă de polen. Migrația polenului într-un ovul de plantă feminină determină căderea pistililor și începerea producției de semințe. Bractele, care conțin ovulul, se vor umple apoi cu semințe.

Care este diferenta dintre semintele feminizate, obisnuite si autoflorite?

În 1982, crescătorii indieni au făcut un progres major în botanica canabisului odată cu dezvoltarea semințelor feminizate. Diferența esențială între semințele de marijuana feminizate și semințele obișnuite de marijuana este că semințele feminizate au fost proiectate pentru a produce exclusiv plante feminine, în timp ce cu semințe obișnuite nu puteți prevedea cu adevărat dacă planta matură va fi masculină sau feminină. Acest lucru contează pentru cultivare, deoarece florile fumabile sunt produse numai de plante femele. În plus, o plantă masculină poate distruge recolta dacă polenizează plante femele din apropiere, care produc flori pline de semințe.

Popularizate și comercializate pe scară largă de companiile olandeze de semințe, semințele feminizate produc plante feminine mai mult de 99% din timp. Producătorii care folosesc semințe feminizate ar trebui să verifice în continuare pentru a se asigura că nu au încolțit plante masculine. Orice varietate de canabis poate fi manipulată pentru a o feminiza.

Semințele de marijuana pot fi feminizate prin două metode diferite: inhibarea chimică a etilenei și rodelizarea. În prima metodă, un agent chimic (argint coloidal, acid gibberelic etc.) este aplicat plantei pentru a inhiba producția sa de etilenă, un hormon vegetal care induce producția de flori feminine. Rodelizarea este o tehnică mai puțin utilizată, care implică exploatarea unui mecanism natural de autoapărare al plantei. O plantă feminină de canabis nepoluată cu flori complet mature poate, în unele cazuri, să crească saci de polen pentru a se fertiliza pentru a asigura propagarea sa. În ambele cazuri, polenul este colectat și utilizat pentru a fertiliza alte plante femele. Având în vedere absența cromozomilor Y, semințele care rezultă din mugurii maturi sunt femele.

În plus față de semințele feminizate, mulți cultivatori folosesc semințe autoflorante, care au fost crescute cu atenție pentru a începe și a finaliza procesul de înflorire, fără a fi nevoie să fie induse de modificările cantității de lumină pe care o primește planta în fiecare zi. Semințele cu auto-înflorire tind să fie mai simple de cultivat și nu necesită atât de multă lumină, făcându-le perfecte pentru locurile în care sezonul de creștere este scurt sau pentru interior.

Este ilegal sa cumperi seminte de marijuana?

Cumpărarea semințelor de marijuana este într-o zonă un pic legală. Din punct de vedere tehnic, semințele de marijuana sunt încă un produs de canabis, deci dacă locuiți într-un loc în care buruienile sunt ilegale, atunci semințele sunt, de asemenea, ilegale. Cu toate acestea, unii oameni care locuiesc în locuri în care buruienile nu sunt încă legale cumpără semințe de marijuana de la băncile de semințe de marijuana ca achiziție „suvenir”. Oricum ar fi, dacă doriți să cumpărați semințe de marijuana și canabisul este ilegal în locul în care locuiți, atunci vă confruntați cu un anumit grad de risc. Pe de altă parte, dacă locuiți într-o stare legală de buruieni, în special în care este permisă cultivarea la domiciliu, atunci ar trebui să puteți cumpăra semințe de marijuana în mod legal.

De unde sa cumparati seminte de marijuana

Dacă căutați cel mai bun loc pentru a cumpăra semințe de marijuana, există câteva opțiuni. Semințele sunt vândute în locații de cărămidă și mortar în mod legal în multe țări din Europa și sunt adesea tranzacționate online. Pe măsură ce legalizarea canabisului se extinde în America de Nord, tot mai multe locații de vânzare cu amănuntul transportă semințe. Semințele feminizate sunt cele mai populare prin cererea pieței, dar furnizorii au probabil acces la semințe mixte masculine și feminine din orice varietate găsită feminizată. Cernirea cu atenție a canabisului înainte de a folosi râșnița va asigura găsirea semințelor de sac înainte de a fi măcinate. Semințele obținute profesional asigură o genetică și o viabilitate de calitate, dar semințele de sac sunt o sursă excelentă și ieftină de genetică a canabisului pentru cultivatorul pasionat.

Dispensarele vand seminte?

Dacă locuiți într-un stat sau țară în care canabisul este legal și unde persoanelor le este permis să își cultive propria buruiană acasă, atunci ar trebui să puteți cumpăra semințe de marijuana la majoritatea dispensarelor legale. Este posibil să nu fie cazul dacă vă aflați într-o locație care nu permite încă creșterea casei. Cel mai bun lucru de făcut este pur și simplu să vă verificați legile locale și să întrebați prietenul local.

Cat costa semintele de marijuana?

Un pachet de semințe de marijuana – care conține de obicei aproximativ 10 semințe – vă va conduce oriunde de la aproximativ 40 USD la capătul inferior și până la 400 sau 500 USD la capătul superior. Prețul semințelor de marijuana depinde de o serie de variabile, inclusiv:

 

Calitatea geneticii.

Reputația crescătorului care a produs semințele.
Cât de rară sau de puternică este tulpina.
Indiferent dacă sunt obișnuite, feminizate sau cu auto-înflorire – semințele de marijuana feminizate și cu auto-înflorire tind să coste mai mult, întrucât mai multă muncă de reproducere este destinată producerii lor.
Câte semințe ar trebui să cumpăr?
Dacă încercați să crească doar o mână de plante pentru propriul consum privat, atunci puteți scăpa de achiziționarea unuia sau a două pachete odată. Deoarece majoritatea semințelor de marijuana vândute comercial vin în pachete de aproximativ 10 semințe, 10 până la 20 de semințe ar trebui să fie suficiente pentru a asigura o recoltă bună chiar dacă câteva semințe eșuează. Aceasta este o linie de bază pentru o cultură mică, privată și orice operațiuni mai mari ar trebui să se extindă în consecință.

Cum se pastreaza semintele de canabis

Furnizorii de semințe uneori etanșează și congelează semințele pentru depozitare pe termen lung, dar semințele disponibile în comerț în magazinele olandeze sunt vândute în flacoane mici, din plastic, la temperatura camerei și umiditate scăzută (6-12%).

Umiditatea și lumina sunt principalul dușman pentru depozitarea semințelor. Dincolo de aceasta, semințele pot rămâne viabile până la doi ani, atunci când sunt depozitate chiar și în cele mai neplăcute condiții. Se știe că semințele de marijuana măturate de pe podea sau găsite în fundul unui sertar devin plante tinere viguroase.

Germinarea semintelor de canabis

Germinarea este procesul de începere a creșterii vegetative a noii plante de canabis. Uneori denumit în mod colocvial „popping”, acest proces începe atunci când sămânța este expusă la apă și lumină. Sămânța renunță la starea de repaus sau de repaus și reia procesele metabolice esențiale care se hrănesc cu depozite de energie pentru a rupe delicat deschiderea cochiliei și a-și dezvolta prima rădăcină. Această rădăcină se va alungi până când va prinde mediul, după care va trage două frunze embrionare mici (cotiledonate) de pe coaja semințelor. Cotiledoanele se află în sămânță înainte de germinare și nu sunt considerate frunze „adevărate”. Cotiledoanele vor crește până când vor avea o lungime de aproximativ un centimetru și, odată ce tulpina de sub aceasta are înălțimea de aproximativ cinci centimetri, o altă frunză adevărată va crește din vârf, iar tulpina dintre frunzele adevărate și cotiledoane va continua să se alunge.

În general, canabisul este o plantă rezistentă care va crește sau chiar va prospera într-o diversitate de medii. Cu toate acestea, pentru a asigura germinarea, se pot face mai mulți pași. O metodă „rapidă și murdară” necesită un prosop de hârtie umed introdus într-o pungă de plastic. Odată ce apare prima rădăcină, răsadul trebuie transferat cu atenție pe o parte din sol înainte ca rădăcina să se prindă de prosopul de hârtie. Mai profesional, semințele de marijuana pot fi germinate într-o peletă de turbă. Plantați sămânța doar sub suprafață. Odată ce răsadul a luat stăpânire în pelet, transferați-l direct într-o oală; rădăcinile vor crește chiar prin țesătura moale care învelește turbă, moment în care peleta poate fi plasată direct în sol. Indiferent de metoda utilizată, păstrați temperatura între 21-32 grade Celsius (70-90 grade Fahrenheit), ideal la 78 grade Fahrenheit (aproximativ 26 grade Celsius), asigurându-vă că păstrați răsadurile acoperite pentru a menține umiditatea. Răsadurile și butașii tineri necesită radiații fotosintetice active, care sunt mai puternic ponderate în spectrul porțiunii albastre; o lampă fluorescentă obișnuită de birou va fi suficientă până când vor avea o înălțime de aproximativ 5 inci sau aproximativ 13 centimetri.

 

Leave your reply

Your email address will not be published.