Tamponând
Uleiul de butan hash (BHO), cunoscut în mod obișnuit ca tampoane, este fabricat din extracte din toate cele mai puternice părți ale plantei de canabis. Uleiul de hash solidificat nu se fumează; în schimb, este vaporizat folosind o platformă similară cu un castron de bong. Folosiți o torcă pentru a aprinde instalația în loc de o brichetă.

Căldura ridicată de la torcă vaporizează concentratele de buruieni, făcându-vă astfel să vă ridicați mult mai rapid. Deși suflantul îl face să pară periculos, se consideră că tamponarea este una dintre cele mai sănătoase și mai bune modalități de a consuma buruieni. Acest lucru se datorează faptului că BHO este expus la temperaturi ridicate, determinând astfel vaporii să fie liberi de orice material străin.

Această metodă nu este recomandată fumătorilor începători datorită potenței sale ridicate, de unde și porecla – „crackul” canabisului.

Vaporizatoare portabile

 

Recent, vaparea (unde buruienile uscate, uleiurile și ceara sunt transformate într-un vapor inhalabil) a devenit cel mai popular mod de a consuma marijuana. Se crede, de asemenea, că este una dintre cele mai sănătoase modalități de a vă ridica, deoarece inhalați vapori în loc să-i fumați. Portabilitatea lor facilitează, de asemenea, stonerii să fumeze buruieni practic oriunde. Oamenii pot fi văzuți folosind vaporizatoare portabile în baruri și alte zone publice de fumat.

Pixurile Vape au fost inițial introduse ca o alternativă sănătoasă la țigări, deoarece au fost destinate să ajute fumătorii să renunțe la fumat. Mai târziu, consumatorii de canabis au început să le încerce pentru buruieni. Pixurile Vape au făcut mai ușor consumul de marijuana prin utilizarea temperaturilor mai scăzute pentru a activa canabinoizii de la buruieni solide sau uleiuri la gaze. Temperaturile mai scăzute ajută la conservarea ingredientelor active, cum ar fi THC, CBD, CBG și alte canabinoide, care ar fi distruse atunci când se fumează în mod tradițional.

Dezavantajul stilourilor vape este că acestea pot fi foarte costisitoare în avans. Cu toate acestea, odată achiziționate, acestea pot fi utilizate timp de câțiva ani.

Cu toate acestea, nu toate vaporizatoarele sunt scumpe. Datorită popularității lor, există, de asemenea, pixuri de unică folosință ieftine, ușor de utilizat, care sunt preambalate cu distilate de THC sau uleiuri de hash.

Utilizatorii de canabis aruncă pur și simplu stilourile odată ce distilatul atașat se epuizează. Doar asigurați-vă că compania de la care cumpărați este de încredere pentru a evita bolile.

Mulți oameni preferă stilourile vape, deoarece nu există combustie, deci nu există fum și mai puține toxine. Când fumați marijuana cu pipă sau articulație, puteți produce gudron, ceea ce este deosebit de dăunător pentru persoanele cu afecțiuni pulmonare.

Vaporizarea marijuanei, pe de altă parte, poate reduce problemele respiratorii cauzate de fumatul marijuanei.

Bongs

 

Bongii sunt cei mai buni prieteni ai multor stoneri, deoarece facilitează fumarea buruienilor și creșterea rapidă.

Bong-urile pot fi realizate dintr-o varietate de materiale. Le puteți găsi în ceramică, sticlă, metal, plastic și chiar bambus.

Există, de asemenea, mai multe tipuri și modele, cum ar fi carburatorul, gravitația, camera multiplă, tubul drept, bongurile de percolator și forma de pahar. Unul dintre preferatele noastre este bong-ul gravitațional.

Bong gravitațional
Bongul gravitațional este accesibil și necesită foarte puțină canabis pentru a vă ridica. Vine în două modele; găleată și cascadă.

Bong gravitațional pentru cupă
Pentru a face acest bong, aveți nevoie de o găleată și o sticlă de 2 litri. Tăiați o porțiune egală cu mai puțin de jumătate din jumătatea inferioară a recipientului și introduceți-o în găleată cu apă.

Puteți face un castron plasând folie în jurul gurii sticlei și introducând găuri în ea. Așezați buruienile în folie și lumină, ridicând în același timp sticla încet din apă pentru a prinde tot fumul

. Aveți grijă să nu o trageți până la capăt, deoarece vă veți pierde fumul. Pentru a inhala fumul prins, ridicați folia de aluminiu.

Bong gravitațional în cascadă
Faceți o gaură în partea de jos a sticlei de 2 litri. Folosiți degetul pentru a acoperi orificiul inferior și umpleți sticla cu apă. Apoi, așezați folia înțepată pe ea și aprindeți buruiana. Țineți sticla peste o găleată și scoateți degetul de la gaura inferioară.

Apa se va goli încet în găleată trăgând fumul în recipient. Când este complet drenat, acoperiți din nou gaura inferioară, ridicați aluminiu și inspirați fumul.

Joint

Fumatul unei articulații este o parte importantă a culturii marijuanei. Poate fi inclus ca cel mai bun mod de a fuma buruieni, deoarece este atât de ușor. Această metodă „încercată și adevărată” necesită pur și simplu rostogolirea hârtiei. Adăugați marijuana și rotiți-o pentru a face o îmbinare. Este simplu, convenabil și ieftin. Hârtiile de rulare sunt ceruite sau lucioase pentru a le împiedica să ardă prea repede.

Nu aveți hârtii rulante? De asemenea, puteți rula o îmbinare folosind următoarele materiale.

Conectat: MĂSURĂRI DE BĂLBUNI: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIEȚI

Cincizeci de foi de șters

Linia de produse de înfrumusețare Rihanna prezintă foi de șters, care sunt foarte asemănătoare cu hârtia rulantă. Cu toate acestea, cei care au folosit cearșafurile pentru fumatul buruienilor nu sunt neapărat îndrăgostiți de ei. Mulți utilizatori spun că foile ard foarte repede. Puteți utiliza Fenty coli de șters dacă nu mai aveți hârtie de rulat și nu există alte alternative disponibile. Milk Makeup oferă și hârtii de rulat de genul acesta.

Coji de porumb

Într-o ciupire, puteți folosi întotdeauna coji de porumb ca înlocuitor pentru hârtie de rulat. Oamenii din Jamaica și California folosesc adesea coji de porumb ca alternative mai sănătoase la rularea hârtiei, făcându-l cel mai bun mod de a fuma buruieni dacă sunteți conștient de sănătate. Deoarece cojile de porumb sunt fibroase, pot ține buruiana strâns în interior, permițându-i să ardă încet.

Rose toceste
Acesta este cel mai tare, dacă nu chiar cel mai bun mod de a fuma buruieni. Veți avea nevoie de o mulțime de practică pentru a rula trandafirul perfect, dar merită efortul. Natura comestibilă a petalelor de trandafir îl face un mod sănătos de a fuma buruienile.

Pentru a face un roz trandafir, veți avea nevoie de trei petale de trandafir, un cuptor și niște buruieni. Așezați petalele de trandafir în cuptor timp de aproximativ 10 secunde. Când sunteți gata, îndepărtați petalele de trandafir, linge-le și lipiți-le împreună.

Apoi puneți-le înapoi în cuptor pentru încă 10 secunde. Asigurați-vă că le urmăriți cu atenție, deoarece nu doriți să devină crocante. Scoateți frunzele din cuptor și lăsați-le să se răcească. În cele din urmă, folosiți frunzele pentru a rostogoli o îmbinare.

Gum Wrapper
Guma este de obicei înfășurată cu două hârtii și puteți folosi una dintre aceste ambalaje ca hârtie de fumat. Aruncați folia exterioară și folosiți învelișul interior. Este dificil să separi cele două ambalaje; deci fiți foarte atenți când scoateți învelișul subțire din folia exterioară.

Țigară goală

Adevărații pasionați de marijuana sunt adesea respinși prin această metodă, dar dacă nu aveți alte alternative, merită să vă încercați.

Pentru a elimina conținutul de țigări, rulați-l ușor între degete. După ce este gol, umpleți-l cu buruienile măcinate fin. Scoateți filtrul pentru țigări.

Bont
Blunturile și articulațiile au multe asemănări, ceea ce îi face pe oameni să presupună că sunt aceleași; dar, spre deosebire de o îmbinare – care folosește hârtie de rulat – blunturile folosesc hârtii de trabuc.

Acestea sunt cel mai bun mod de a fuma buruieni fără pipă, deoarece hârtia pentru trabucuri este semnificativ mai mare, permițându-vă să folosiți mai multă marijuana atunci când rulați. Acest lucru îl face gros și lung.

Avantajul utilizării unui bont peste o îmbinare este că bontul arde mai lent din cauza grosimii ambalajului pentru trabuc.

Cuțite fierbinți

Această metodă de a consuma marijuana este probabil una dintre cele mai vechi și mai bune modalități de a fuma buruieni fără pipă.

Cel mai bine se face sobru pentru a preveni orice accident de arsură. Pentru a vă bucura de marijuana în acest fel, așezați cuțitele pe o sobă și aveți în apropiere mici ciuperci de marijuana (cu cât lamele sunt mai late, cu atât mai bine).

Odată ce cuțitele devin roșii, ridicați-vă marijuana cu un cuțit fierbinte și strângeți-o între celălalt. Ridicați cele două lame până la nas pentru a inhala vaporii de marijuana.

Este puțin dificil să controlezi direcția fumului. Pentru a obține o lovitură completă, puteți crea o cupolă în jurul cuțitelor tăind partea inferioară a unei sticle de sodă sau apă.

Folosiți jumătatea superioară a sticlei pentru a face cupola, deoarece facilitează captarea fumului. Puteți inhala vaporii prin deschiderea din partea de sus.

Alimente.

Produsele comestibile sunt una dintre cele mai bune și mai sănătoase modalități de a consuma buruieni. Multor stoneri le plac petardele pentru că sunt cele mai ușor de făcut.

Pentru a face petarde de buruieni, veți avea nevoie de biscuiți, Nutella sau unt de arahide și, desigur, buruieni. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade, întindeți canabisul măcinat pe tavă și gătiți-l timp de o oră și jumătate.

Nu vă veți ridica dacă buruienile nu sunt suficient de încălzite pentru a decarboxilat. Odată ce marijuana s-a decarboxilat, amestecați-o cu unt de arahide. Apoi întindeți-l pe un cracker și acoperiți-l cu un alt cracker / Apoi, înfășurați-le cu folie de aluminiu și puneți-le înapoi în cuptor timp de treizeci de minute, în timp ce creșteți temperatura la 250 de grade.

Petardele sunt o gustare ușor de făcut, dar puteți coace și pâine prăjită sau prăjituri.

Măr

Merele sunt distractive și probabil cel mai bun mod de a fuma buruieni fără pipă dacă sunteți un fan al fructelor. De asemenea, sunt ușor de găsit și transformat într-un dispozitiv de fumat.

Pentru a face o țeavă de mere, veți avea nevoie de folie de aluminiu, un stilou și un măr. Asigurați-vă că alegeți un măr proaspăt, deoarece veți pune găuri în el.

Faceți o gaură în măr de sus în jos folosind stiloul. Folosind același stilou, faceți o altă gaură laterală, asigurându-vă că coincide cu cealaltă gaură.

Introduceți găuri în folia de aluminiu, așezați buruienile pe partea superioară și luminați. Inspirați fumul din lateral. Cel mai bun lucru despre această conductă de fructe este că nu există mizerie. Odată ce ați terminat, puteți mânca mărul.

Sticla Plastic

Plămânii din plastic imită un bong. Nu sunt ușor de făcut, dar te pot face incredibil de sus. Veți avea nevoie de un recipient din plastic (cum ar fi o sticlă de apă de 2 litri), folie de aluminiu, foarfece, bandă și pungi de plastic transparente.

Tăiați recipientul de plastic în două jumătăți, apoi atașați punga de plastic în partea de jos a jumătății superioare folosind banda. Îndoiți folia de aluminiu pentru a semăna cu un castron, introduceți găuri în el și așezați-l pe capacul sticlei.

Așezați buruienile în bol și aprindeți, trăgând punga de hârtie în timp ce marijuana arde pentru a crea o aspirație. Când punga de hârtie este plină, îndepărtați folia de aluminiu și inspirați fumul de buruieni prins.

Cantitatea de fum pe care o puteți captura depinde de mărimea recipientului și de punga de plastic pe care ați folosit-o. Cu cât punga de plastic este mai mare, cu atât fumul se prinde mai mult în pungă. Acest lucru te va face mai sus.

Folosind o cutie de sodă sau o sticlă de plastic
Dacă vrei să te ridici și nu ai niciun aparat, dar vezi o cutie de sodă sau o sticlă de plastic lângă tine, ai noroc. Îndoiți cutia de sodă în jumătate, introduceți câteva găuri în noua cută și o altă gaură în lateral.

Așezați buruienile în cutie și lumină. Apoi inspirați fumul prin mușchiul cutiei. În timp ce conservele de sodă sunt ușor de găsit și de utilizat, majoritatea oamenilor sunt preocupați de efectele negative asupra sănătății, deoarece cerneala de pe cutie poate emite substanțe chimice dăunătoare organismului uman. Prin urmare, utilizați conservele de sodă cu moderare.

O sticlă de apă poate fi reciclată într-un aparat de fumat. Faceți o gaură laterală, apoi așezați o bucată de folie de aluminiu cu găuri puse în ea peste gura sticlei și aprindeți-o. Inspirați marijuana din gaura laterală. Majoritatea oamenilor sunt îngrijorați și de efectele negative ale acestei metode, deoarece arderea plasticului poate elibera fumuri toxice.

Încă o dată, cel mai bun mod de a fuma buruieni este modul în care funcționează pentru tine. Atâta timp cât aveți ceva de consumat, nu există într-adevăr un motiv pentru a nu face asta.