Top Image Bottom Image
vaporizator

Despre Vaporizator

Cea mai simplă definiție a vaporizatorului este orice dispozitiv care utilizează căldură pentru a vaporiza moleculele active din flori și concentrate de canabis. Deși majoritatea sunt portabile, vaporizatoarele vin în toate formele și dimensiunile, în ciuda machiajelor fundamental identice. Floarea de canabis, uleiul de canabis, concentratele și extractele pot fi vaporizate pentru a-și consuma canabinoizii activi după vaporizare. Vaporizarea oferă o alternativă mai puțin dăunătoare fumatului, deoarece are loc la temperaturi care nu permit arderea florii de canabis, care eliberează gudron dăunător și agenți cancerigeni.

Un vaporizator poate fi folosit pentru a evita arderea buruienilor.

Pentru comoditate în mișcare, folosesc un vaporizator portabil.

 

vaporizator

Ce este un vaporizator?

Un vaporizator de buruieni este un dispozitiv care folosește un element de încălzire pentru a aduce o formă de canabis – fie ea floare sau concentrat – la punctul de vaporizare, în loc de punctul de combustie. Există două tipuri principale de vaporizatoare: un vaporizator de plante uscate vă permite să împachetați flori în cameră, în timp ce alți vaporizatori folosesc concentrate, de obicei sub forma unui cartuș preumplut.

Cum functioneaza vaporizatoarele?

Conceptul de bază și funcția unui vaporizator sunt aceleași indiferent dacă un vaporizator de buruieni folosește flori sau concentrate. O baterie furnizează energie unui element de încălzire, care încălzește fie o cameră mică plină de plante medicinale, fie un cartuș umplut cu concentrat. Elementul de încălzire generează suficientă căldură pentru a vaporiza fie floarea, fie concentratul, iar vaporii sunt apoi inhalați prin piesa bucală.

Leave your reply

Your email address will not be published.